FRATII CRESTINI SE ROAGA IMPREUNA ASA CUM NE INVATA SFANTA SCRIPTURA

RUGĂCIUNE UNII PENTRU ALȚII

COMUNICAT

„Rugaţi-vă neîncetat! Mulţumiţi lui Dumnezeu pentru toate lucrurile; căci aceasta este voia lui Dumnezeu, în Hristos Iisus, cu privire la voi.”
(1 Tesaloniceni 5:17-18)

Iubiți credincioși baptiști, creștini după Evanghelie, penticostali,

Duminică, 24 aprilie 2016, ne amintim cu toții de intrarea Domnului Iisus Hristos în Ierusalim. Este o zi deosebită pentru fiecare dintre noi în care să mulțumim că El, Mântuitorul lumii, a ales să intre în cetatea sfântă și să meargă cu hotărâre spre drumul către Golgota, dar mai ales către Înviere.

Este, totodată, un moment deosebit să ne rugăm unii pentru alții, astfel încât mărturia noastră, atât prin Bisericile din care facem parte, cât și prin Alianța Evanghelică din România, să fie cu adevărat, o mărturie a unității și a dragostei frățești.

De aceea, așa după cum s-a hotărât în întâlnirea de la Arad a Comitetelor Executive ale Cultului Creștin Baptist, Bisericii Creștine după Evanghelie și Cultului Creștin Penticostal, atât în programele de dimineață, cât și în cele de după amiază, îndemnăm ca în toate Bisericile să se înalțe rugăciuni către Dumnezeu, cerând binecuvântarea lui Dumnezeu peste România, cât și peste unitatea noastră.

Acest îndemn se adresează și Bisericilor românești din Diaspora.

Creștinii după Evanghelie se vor ruga pentru baptiști și penticostali, penticostalii pentru creștinii după Evanghelie și baptiști, iar baptiștii pentru creștinii după Evanghelie și penticostali.

În unitate, prin dragostea Domnului Iisus Hristos,

Președinte,
Viorel IUGA

Vicepreședinte,
Ioan MOLDOVAN


Secretar General,
Virgil ACHIHAI

Un gând despre „RUGĂCIUNE UNII PENTRU ALȚII”

EXPRIMĂ-ȚI PĂREREA DAR FII LA OBIECT!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.