ZI SPECIALĂ DE RUGĂCIUNE DUMINICĂ 23 APRILIE 2023

ALIANTA EVANGHELICA SOLICITA ZI SPECIALA DE RUGACIUNE PENTRU ROMANIA

Mă rog ca toți să fie una, cum Tu, Tată, ești în Mine, și Eu în Tine, ca și ei să fie una în Noi, pentru ca lumea să creadă că Tu M-ai trimis (Ioan 17:21)

Consiliul de Conducere al Alianței Evanghelice din România a hotărât ca în prima Duminică după Sărbătoarea Învierii Domnului Iisus Hristos, în data de 23 aprilie 2023, să ne rugăm în bisericile noastre, unii pentru alții, pentru lucrarea Domnului, pentru România și pentru poporul român.

Vă rugăm să transmiteți această hotărâre, bisericilor și pastorilor din Cultul dumneavoastră.

Cu dragoste frățească,
Împreună pentru Hristos,

Vicepreședinte A.E.R.
Virgil Achihai

ZIUA ALIANȚEI EVANGHELICE DIN ROMÂNIA

Așa cum probabil știți deja, marți 25 aprilie 2023 va fi ziua A.E.R. (Alianța Evanghelică din România.) În duminica aceasta, pe lângă celelalte aspecte pe care le avem pe lista de rugăciune, ne rugăm unii pentru alții. Îndemn pe toți slujitorii din bisericile baptiste să mulțumească și să mijlocească pentru slujitorii din bisericile creștine după Evanghelie și penticostale. Îndemn fiecare familie din bisericile noastre să aducă înaintea Domnului cel puțin o familie din bisericile surori. Îndemn credincioșii, tineri și vârstnici să se roage pentru credincioșii din bisericile amintite.

Dragi frați și surori,

Ne bucurăm de realitatea Învierii Domnului Iisus, dar nu ne hrănim doar dintr-un eveniment istoric. Bucuria noastră continuă datorită faptului că avem un Mântuitor viu, prezent în noi și cu noi. Suntem recunoscători că Duhul Sfânt conduce viața noastră și că avem o mărturie nobilă: predicarea Evangheliei. Mai mult, Îl binecuvântăm pe Dumnezeu pentru că Mirele nostru, Domnul Iisus Hristos, este gata să revină pentru a ne duce în glorie. Să ne rugăm ca toți, și prin noi, mulți alții, să avem o inimă plină de recunoștință și o viață pregătită pentru întâlnirea cu Salvatorul și Judecătorul nostru. Pentru întâlnirea aceasta, pregătirea nu poate fi nici prea multă și nici prea minuțioasă, deci orice ajutor este binevenit.

Vă doresc o duminică binecuvântată și o veșnicie glorioasă!
Pastor Viorel Iuga

ALIANTA EVANGHELICA SOLICITA BISERICII BAPTISTE ZI SPECIALA DE RUGACIUNE IN 23 APRILIE 2023

ALIANTA EVANGHELICA SOLICITA BISERICII CRESTINE DUPA EVANGHELIE ZI SPECIALA DE RUGACIUNE IN 23 APRILIE 2023

ALIANTA EVANGHELICA SOLICITA BISERICII PENTICOSTALE ZI SPECIALA DE RUGACIUNE IN 23 APRILIE 2023

Un gând despre „ZI SPECIALĂ DE RUGĂCIUNE DUMINICĂ 23 APRILIE 2023”

EXPRIMĂ-ȚI PĂREREA DAR FII LA OBIECT!

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.