CONGRESUL ALIANTEI EVANGHELICE DIN ROMANIA - ARAD - 2 OCTOMBRIE 2015

CONGRESUL ALIANȚEI EVANGHELICE DIN ROMÂNIA – ARAD – 2 OCTOMBRIE 2015

Astăzi, 2 octombrie 2015, a avut loc la Arad, la Biserica Baptistă Speranța, Congresul Alianței Evanghelice din România, organizație ce cuprinde Cultul Baptist, Cultul Penticostal și Cultul Creștin după Evanghelie din România. Conform protocolului, conducerea Alianței va reveni pentru următoarea perioadă, Cultului Baptist care preia mandatul de la Cultul Creștin după Evanghelie. Până în acest moment, Alianța Evanghelică din România a fost condusă de Virgil Achihai, iar în următoarea perioadă, funcția de lider va fi preluată de actualul Președinte al Uniunii Baptiste din România, pastorul Viorel Iuga.

La întâlnire au participat aproximativ 60 de delegați din partea cultelor care compun Alianța Evanghelică din România alături de membrii din Comitetul Executiv al Alianței: Virgil Achihai din partea Cultului Creștin după Evanghelie, Moise Ardelean din partea Cultului Penticostal și Viorel Iuga, pastorul bisericii gazdă și Președintele Uniunii Baptiste și Ioan Ardelean, Secretarul general al aceluiași cult.

În cadrul Congresului, a fost propusă și prezentată de către Viorel Iuga, o moțiune care reafirmă valorile tradiționale ale familiei și prin care Alianța Evanghelică din România își exprimă convingerea fermă că familia nu poate fi înțeleasă în alți termeni decât în aceia ai uniunii voluntare dintre un bărbat și o femeie.
Textul a fost adoptat, urmând a fi dat publicității în perioada imediat următoare.

EXPRIMĂ-ȚI PĂREREA DAR FII LA OBIECT!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.