VIRGIL ACHIHAI - FOSTUL PRESEDINTE AL ALIANTEI EVANGHELICE DIN ROMANIA

PROTEST ÎMPOTRIVA RECLAMELOR CARE PROMOVEAZĂ INFIDELITATEA ÎN FAMILIE

Stimați colaboratori,

Zilele acestea am purtat mai multe discuții cu frați, surori și organizații, cu privire la un anumit gen de reacție pe care ar trebui să-l manifestăm față de modul în care instituții publice sau private, bănci, rețele de magazine, etc, înțeleg să ne asalteze cu reclame din ce în ce mai agasante asupra văzului, auzului, în fond, asupra întregii noastre ființe sub multiple aspecte. Totodată, aceste reclame provocatoare, reprezintă un atentat moral la adresa tinerilor și copiilor României.

Locuitorii orașelor unde există un anumit supermarket sunt îndemnați, prin reclame răspândite la toate intersecțiile, să cumpere anumite obiecte de lenjerie intimă feminină. Cred că a sosit momentul să spunem răspicat că astfel de magazine nu ar mai trebui vizitate și efectuate cumpărături din ele, atât timp cât din profitul obținut de la noi, ca și cumpărători, alocă sume pentru astfel de reclame.

Ieri m-am adresat Alianței Familiei din România, iar astăzi fratele păstor Cornel Boingeanu, Președintele Comunității Baptiste din București, mi-a confirmat sprijinul dumnealui pentru o astfel de acțiune. Din nefericire, astăzi se termină, cel puțin teoretic, această campanie de promovare dusă de supermarketul respectiv.

Convingerea mea este că vor veni și alte valuri de astfel de campanii care ne vor asalta mintea și ochii și vor înjosi, din punctul meu de vedere, statutul social al oricărei ființe, bărbat, femeie, copil. De aceea cred că este bine să ne clarificăm din timp poziția în ce priveşte astfel de evenimente, ca să putem reacționa prompt, atunci când vor apărea.

Doresc să menționez că, în calitate de Președinte al Bisericii Creștine după Evanghelie din România, am adresat un protest oficial unei bănci care făcea reclamă unui produs de creditare rapidă, dar care promova în același timp infidelitatea în familie. Mesajul a fost foarte clar: nu ținem banii Bisericii și ai noștri într-o astfel de bancă.

Împreună pentru Hristos.

Cu prețuire,

Președinte A.E.R.
Virgil Achihai

EXPRIMĂ-ȚI PĂREREA DAR FII LA OBIECT!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.